Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Maalämpö Seinäjoella ja Kauhavalla

Maalämpöasennukset luotettavasti

Maalämmön avulla voidaan hyödyntää ilmaista, auringosta saatavaa energiaa. LVI-Asennus V&V Oy tarjoaa ratkaisuja energiatehokkaaseen asumiseen Seinäjoella, Kauhavalla ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella.

Edullinen lämmitysjärjestelmä

Maalämpöpumppu voidaan asentaa asuntoihin, joissa on vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä sekä riittävästi vapaata tilaa lämpöpumpun asentamista varten. Alkukustannusten jälkeen se on kustannustehokas tapa lämmittää kiinteistöä tai vettä. Se sopii mainiosti etenkin suurempiin rakennuksiin, joissa lämmitysenergiaa tarvitaan runsaasti.

Maalämmön avulla on mahdollista saavuttaa selkeää säästöä energiakustannuksissa. Maalämmössä energiakustannukset säilyvät tasaisina vuodesta toiseen, kun taas öljylämmitys on riippuvainen kattilan iästä ja öljyn senhetkisestä markkinahinnasta.

Pyydä tarjous maalämpöasennuksesta

Olemme kokenut maalämpöurakoitsija ja teemme maalämpöasennukset laadukkaasti niin omakotitaloille kuin taloyhtiöillekin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

LVI-Asennus V&V Oy

Mantelantie 37, 62430 Peltotupa

+358 50 359 9081

toni.viljanmaa@lviasennusvv.fi

miika.vesakoski@lviasennusvv.fi

Valitse luotettava tekijä LVI-töihin

  • LVI-huolto- ja asennustöihin kannattaa valita osaava ammattilainen, jotta lopputuloksesta tulee toimiva ja kestävä. Meillä on kokemusta tekemistämme töistä monenlaisista kohteista, joten hoidamme haastavatkin projektit onnistuneesti alusta loppuun. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita huolellisesti ja toteutamme työn toivomusten mukaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa.