Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Patterilämmitys Seinäjoella ja Kauhavalla

Lämmityksen ammattilainen palveluksessasi

Patterilämmitys on parhaiten tunnettu ja yleisimmin käytetty lämmitysjärjestelmä. LVI-Asennus V&V Oy asentaa patterit paikoilleen Seinäjoella, Kauhavalla ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella.

Miksi valitsisin patterilämmityksen?

  • Pehmeä lämpö
  • Tunnettu järjestelmä
  • Nopea reagointikyky
  • Vain vähän lämmönhukkaa

Muutoksiin mukautuva lämmitys

Patteri reagoi muutoksiin nopeasti, koska sen lämmitysalue on pieni. Patterin termostaatti havaitsee lämpötilan muutokset, kuten auringonpaisteen tai useampien ihmisten oleskelun huoneessa, ja säätää lämpötilaa sen mukaan. Automaattisen säädön ansiosta huoneessa ei tule liian kuuma ja lämmityskustannukset alenevat.

Lämmönhukka ulkoseinän läpi on vain noin 1 % ja lattian läpi 0 %, mikä on huomattavasti pienempi lukema kuin esimerkiksi lattialämmityksessä, jossa lämmönhukkaa voi syntyä jopa 10 %.

Katsotaan yhdessä kohteeseesi sopiva lämmitysjärjestelmä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

LVI-Asennus V&V Oy

Mantelantie 37, 62430 Peltotupa

+358 50 359 9081

toni.viljanmaa@lviasennusvv.fi

miika.vesakoski@lviasennusvv.fi

Valitse luotettava tekijä LVI-töihin

  • LVI-huolto- ja asennustöihin kannattaa valita osaava ammattilainen, jotta lopputuloksesta tulee toimiva ja kestävä. Meillä on kokemusta tekemistämme töistä monenlaisista kohteista, joten hoidamme haastavatkin projektit onnistuneesti alusta loppuun. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita huolellisesti ja toteutamme työn toivomusten mukaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa.