Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Käyttövesiremontit Seinäjoella ja Kauhavalla

Käyttövesiputkien uudistus ammattitaidolla

LVI-Asennus V&V Oy toteuttaa käyttövesiremontit ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Kauhavalla, mistä toimialueemme ulottuu koko Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Käyttövesiputket kannattaa uusia ajoissa

Käyttövesiputket kannattaa uudistaa ennen niiden rikkoutumista, mikä taas voi aiheuttaa vesivahingon. Tällä hetkellä riskiryhmässä ovat etenkin 1940–1980-luvulla rakennetut omakotitalot, joissa käyttövesiputket ovat kuparia tai muuta metallia. Vuodot jäävät helposti huomaamatta, ja ne voivat jatkua jopa useita vuosia.

Ajoissa tehty käyttövesiremontti tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin rikkoutuneiden putkien aiheuttamien vaurioiden korjaaminen. Lisäksi putkien rikkoutuessa asukkaat joutuvat yleensä muuttamaan evakkoon kuukausien ajaksi.

Hanan vaihdot käyttövesiremontin yhteydessä

Samalla, kun keittiöön ja kylpyhuoneeseen asennetaan uudet vesijohdot, kannattaa päivittää myös hanat, suihkut, wc-istuimet, altaat ja kuivauspatterit nykyaikaisiksi. Tila saa uuden ilmeen ja toimivuuden, mikä parantaa asumismukavuutta ja asunnon arvoa.

Katsotaan yhdessä kohteeseesi sopiva käyttövesiremontin toteutus. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

LVI-Asennus V&V Oy

Mantelantie 37, 62430 Peltotupa

+358 50 359 9081

toni.viljanmaa@lviasennusvv.fi

miika.vesakoski@lviasennusvv.fi

Valitse luotettava tekijä LVI-töihin

  • LVI-huolto- ja asennustöihin kannattaa valita osaava ammattilainen, jotta lopputuloksesta tulee toimiva ja kestävä. Meillä on kokemusta tekemistämme töistä monenlaisista kohteista, joten hoidamme haastavatkin projektit onnistuneesti alusta loppuun. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita huolellisesti ja toteutamme työn toivomusten mukaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa.