Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Ilmanvaihto Seinäjoella ja Kauhavalla

Toimiva ilmastointi joka tilaan

Hyvä ilmanvaihto on tärkeää paitsi rakennuksen kunnolle myös ihmisten hyvinvoinnille.

LVI-Asennus V&V Oy on ilmanvaihdon ammattilainen, joka asentaa ja huoltaa laitteet ammattitaidolla. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Kauhavalla, mistä toimialueemme ulottuu koko Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Heitä hyvästit huonolle ilmalle

Raikas ilma kuuluu nykyaikaan, ja sitä vaaditaan sekä kotona että työpaikalla. Jos sisäilmaongelmat vaivaavat, voi ilmanvaihtoremontti olla ajankohtainen. Remontin avulla sisäilman laatua on mahdollista parantaa huomattavasti.

Teemme remontit laadukkaasti kaikissa kohteissa: omakotitaloissa, taloyhtiöissä, yritystiloissa ja julkitiloissa. Tarjoamme toimivat ratkaisut jokaiseen tilaan sen ominaispiirteet ja haasteet huomioiden.

LVI-Asennus V&V Oy laittaa kiinteistön ilmanvaihdon kerralla kuntoon. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

LVI-Asennus V&V Oy

Mantelantie 37, 62430 Peltotupa

+358 50 359 9081

toni.viljanmaa@lviasennusvv.fi

miika.vesakoski@lviasennusvv.fi

Valitse luotettava tekijä LVI-töihin

  • LVI-huolto- ja asennustöihin kannattaa valita osaava ammattilainen, jotta lopputuloksesta tulee toimiva ja kestävä. Meillä on kokemusta tekemistämme töistä monenlaisista kohteista, joten hoidamme haastavatkin projektit onnistuneesti alusta loppuun. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita huolellisesti ja toteutamme työn toivomusten mukaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa.