Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Parasta osaamista putkitöihin

Ilmalämpöpumput Seinäjoella ja Kauhavalla

Ilmalämpöpumppujen asennukset

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää kiinteistön tehokkaasti. LVI-Asennus V&V Oy asentaa lämpöpumput ammattitaidolla Seinäjoella, Kauhavalla ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella.

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa ja muuttaa sen miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi edullisesti. Se säästää energiaa talven pakkasilla ja parantaa asumismukavuutta kesähelteillä. Se toimii samanaikaisesti sekä ilmastointilaitteena että kosteudenpoistajana.

Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti esimerkiksi omakotitaloihin, kesämökeille sekä muihin tiloihin, niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin. Merkittävimmät säästöt saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa.

Meiltä saat myös ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti. Se toimii kiinteistön pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä toisin kuin ilmalämpöpumppu. Se siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta talon lämmitysvesikiertoon edullisesti ja lämmittää samalla myös tarvittavan käyttöveden.

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka pienentää hiilijalanjälkeä. Se on maalämpöä helpompi asentaa: se sopii paikkoihin, joissa tontti on liian pieni, kallioperä liian syvä tai maalämpöön vaaditun vaakaputkiston rakentaminen ei onnistu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

LVI-Asennus V&V Oy

Mantelantie 37, 62430 Peltotupa

+358 50 359 9081

toni.viljanmaa@lviasennusvv.fi

miika.vesakoski@lviasennusvv.fi

Valitse luotettava tekijä LVI-töihin

  • LVI-huolto- ja asennustöihin kannattaa valita osaava ammattilainen, jotta lopputuloksesta tulee toimiva ja kestävä. Meillä on kokemusta tekemistämme töistä monenlaisista kohteista, joten hoidamme haastavatkin projektit onnistuneesti alusta loppuun. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita huolellisesti ja toteutamme työn toivomusten mukaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa.